En mil för Lina.

Startad av Sandra Eriksson / 11 juli 2017

eller

Skänk med Swish

Swish:a "BESEGRA 12048 ditt namn" till 90 1951 4. Skriver du ditt namn så syns det på gåvan. Annars blir din gåva presenterad som anonym.

Exempel:

BESEGRA 12048 Johan Ek

OBS! Det tar upp till två arbetsdagar innan gåvan syns på insamlingssidan. Är du osäker kan du granska din betalning under Händelser i Swishappen.

Insamlat

63 825 kr

Kvarstår till mål

36 175 kr

Mål

100 000 kr

För ganska precis ett år sedan startades denna insamling för att visa vårat stöd till Lina. Lina som trots att hon mindre än 6 månader tidigare drabbats av bröstcancer, bestämde sig att springa Rosa Bandet-loppet, ett lopp på 1 mil. Vi ville visa vårat stöd och vår beundran över hur stark hon är och detta genom att tillsammans bidra till forskningen för att i framtiden kunna spöa skiten ur cancern. Vi hade målsättningen att få in 10 000kr, vilket vi hade uppnått efter 24h. I slutet av året så hade insamlingen dragit in över 50 000kr, något vi aldrig någonsin hade trott var möjligt men som visar på hur många människor som beundrar denna otroliga kvinna.

Ett år har alltså passerat och Lina har inte bara klarat av milen hon skulle springa, hon har klarat av en hel rad behandlingar, hon har bearbetat det faktum att hon mitt i livet måste kämpa mot cancer och hon har blivit ett ansikte för ung cancer där hon med sin erfarenhet och styrka kunnat inspirera och stötta andra. Hon är helt enkelt helt fantastisk! Men hon var aldrig ensam, i ryggen har hon hela tiden haft Andreas som i med- och motgång stöttat och funnits där. Det är lätt att fascineras över Linas styrka och målmedvetenhet, men när man tänker efter så är vi nog än mer fascinerade över att två människor så enade kan göra denna resa och den kärlek de utstrålar.

Förra året fyllde de båda 30år, men dessa födelsedagar föll i skuggan av kampen för livet, så därför ska deras ojämna 31 firas lite extra mycket i år istället. Och vad önskar sig då ett par som under ett års tid dagligen kämpat med att spöa skiten ur cancern?! Spa-weekends? Långa resor? Nä, inte dessa två! De önskar sig att vi än en gång, tillsammans (!!!), gör en insats för att bidra till att vi någon gång i framtiden skall kunna bekämpa cancern för alla som drabbas av den, att de som drabbats skall kunna leva drägliga liv trots tuffa behandlingar och att vi snabbare ska kunna upptäcka cancern.
Så vi gör så! Vi gör återigen ett krafttag för att tillsammans spöa skiten ur cancern och denna gång får både Lina och Andreas. För att dessa två människor med deras styrka, mod och kärlek till varandra och livet inspirerat oss.

Var med och bidra Du också! Tillsammans gör vi skillnad!

Gåvor

Kommentarer