Celine Rosenberg Ericson

Startad av celine rosenberg ericson / 16 april 2018

eller

Skänk med Swish

Swish:a BESEGRA 32208 till 90 1951 4. Du kan sedan skriva ditt namn så att det syns på gåvan. Annars blir din gåva presenterad som anonym.

Exempel:

BESEGRA 32208 Johan Ek

OBS! Det tar upp till två arbetsdagar innan gåvan syns på insamlingssidan. Är du osäker kan du granska din betalning under Händelser i Swishappen.

Insamlat

300 kr

Kvarstår till mål

0 kr

Mål

0 kr

Hej! Jag heter Celine och har skrivit en låt för att på mitt sätt försöka bidra till cancerfonden. Jag har fått hjälp av min son Marcus Rosenberg med att lägga på musiken och inspelningen.
Låten heter "Iris" som jag döpt den till pågrund av betydelsen, ljusinsläpp , regnbågen(alla färger inom cancer banden) själens spegel mm, jag tyckte det passa bra, för detta är en kamp låt för den som drabbads av cancer och alla runt omkring. Livet vänds upp och ner och allt som var kanske självklart innan blir osäkert. Mycket smärta för kropp och själ, många tankar, rädsla och ställnings tagande.
Jag har känt nära och som vänner som har kämpat men sorgligt lämnat oss. Det är så viktigt just därför att bidra till forskning och allt som behövs för att rädda så många många som möjligt.
Jag lever just nu men vet inget om min morgondag, har och är själv under utredning. När en drabbas, drabbas alla runt omkring, och det kan ske vem som helst oavsett ålder kön eller urspring. Låt oss tillsammans hjälpas åt att bekämpa cancer.
Du kan bli månadsgivare , Ge en gåva till cancerfonden information finns under "STÖD OSS"

och min Låt "Iris" går att ladda ner på bl iTunes och Spotify

sök bara på mitt namn och låt titel. eller prova att kopiera länkarna nedan:

itunes.apple.com/se/album/iris-single/1372791096

amazon.com/dp/B07CCKDB3Z/ref=cm_sw_r_cp_awdb_t1_imp1AbKDWNDDZ

open.spotify.com/album/5X7cnplPGh5uDVg8iPoYLG

Mitt hjärta och tanke är med er som kämpar , ni är hjältar // CelineGåvor

Kommentarer