Bloggare mor cancer

Startad av Tobias Lindqvist / 17 november 2017

eller

Skänk med Swish

Swish:a BESEGRA 57072 till 90 1951 4. Du kan sedan skriva ditt namn så att det syns på gåvan. Annars blir din gåva presenterad som anonym.

Exempel:

BESEGRA 57072 Johan Ek

OBS! Det tar upp till två arbetsdagar innan gåvan syns på insamlingssidan. Är du osäker kan du granska din betalning under Händelser i Swishappen.

Insamlat

50 kr

Kvarstår till mål

99 950 kr

Mål

100 000 kr

UTMANING:
Jag skänker 10 öre per lajk på ett blogginlägg, kan vi tillsammans få ihop 100.000 innan 2018 är slut?

Den andra september 2014 fick jag beskedet som satte hela min tillvaro på sin spets. Av en slump hittade man en tumör i ryggmärgskanalen i mina nacke. Det beskrevs som allvarligt även om tumören i sig skulle visa sig vara ofarlig. Läget där tumören satt gjorde att nerverna från hjärnan ut i kroppen klämdes åt av den växande tumören. Satt den kvar, skulle viktiga kroppsfunktioner en efter en börja slås ut. Förmodligen skulle andningen bli först drabbad och jag skulle med andra ord kvävas till döds.

Efter en fem timmar lång och mycket smärtsam operation är tumören borta. Det följde månader av tuff rehabilitering innan kroppen återigen fungerar någorlunda efter operationen. Men fortfarande har jag nedsatt känsel och finmotorik i vänster kroppshalva, vilket påverkar såväl vänsterhanden som balans och ork. Det gör att jag bland annat inte längre kan spela gitarr, något som jag efter många år av tankar som "jag gör det sen" faktiskt lärt mig bara åren innan operationen. Nu står min gitarr i ett hörn och samlar damm i hopp om att mina händer så småningom kan hantera den igen.

Jag överlevde, men inte alla har den turen. Därför startar jag denna insamling för att få in pengar till forskning och vård. Både för att man ska kunna få vård i ett så tidigt skede som möjligt, men också för att färre ska dö och framförallt för att färre ska drabbas överhuvudtaget.

Du behöver inte vara bloggare för att skänka pengar till insamlingen. Tvärtom, ALLA är välkomna med valfritt belopp. Men jag har en liten utmaning till er alla! Målet är nämligen att samla in 100.000 kronor innan slutet av 2018, det vill säga senast 31/12 2018. Skänk en slant och klicka på like för det blogginlägg jag skrivit om denna insamling! För varje like jag får för inlägget kommer jag själv skänka 10 öre till samma insamling. Kan vi tillsammans nå målet på 100.000 kronor under de närmsta 13 månaderna?! Då måste vi hjälpas åt!

Det aktuella blogginlägget återfinns här: kompasskurs.se/2017/november/insamling-bloggare-mot-cancer-2.html

Gåvor

Kommentarer