0

Aktiviteter i sociala medier

Företag

Stöd Rosa Bandet som företag

Cancerfondens Rosa Bandet-kampanj genomförs i oktober med syfte att finansiera cancerforskning, sprida kunskap om cancerprevention och bröstcancer samt bedriva påverkansarbete. För ert företag finns flera olika sätt att engagera sig!

Bli samarbetspartner i Rosa Bandet

En stor del av de pengar som samlas in i Rosa Bandet kommer från Cancerfondens samarbetspartner. I 2015 års kampanj stod samarbetspartners för merparten av den totala insamlingen på 78 miljoner.

För information om Rosa Bandet-samarbete mellan ert företag och Cancerfonden, kontakta: Viveca Zanderholm, viveca.zanderholm@cancerfonden.se, 08-677 10 84.

Företag som samarbetade med oss under Rosa Bandet 2015.

Köp Företagspaket Rosa Bandet

I oktober 2016 genomför vi Rosa Bandet-kampanjen för 14:e året i rad. Under kampanjen kan ni som företag visa ert engagemang i cancerfrågan genom att köpa ett Företagspaket Rosa Bandet. I paketet ingår diplom och banner som ni kan använda för att visa att ni stödjer kampanjen. Se exempel på paket från 2015 års kampanj

Företagspaket Rosa Bandet 2016 börjar säljas efter sommaren.

Observera att köp av Företagspaket inte berättigar tjänst- eller produktkopplad försäljning (t ex "X kr/såld produkt går till Cancerfonden"). Denna typ av försäljning till förmån för Cancerfonden kräver ett samarbetsavtal.

Läs mer om Företagspaket Rosa Bandet och crawler