Tillsammans ska vi besegra cancer

Som Rosa Partner arbetar ni med produktkopplad insamling under Rosa Bandet-kampanjen och sprider kunskap om cancer. Som Rosa Huvudpartner har ni även rätt att sälja våra rosa band.

Som Rosa Partner arbetar ni med produktkopplad insamling under Rosa Bandet-kampanjen och sprider kunskap om cancer. Som Rosa Huvudpartner har ni även rätt att sälja våra rosa band.

Bli vår Rosa Partner

Partnerskapet ger er rätt att:

  •  
    Använda Cancerfondens grafiska symboler
  •  
    Sälja produkter till förmån för Cancerfonden
  •  
    Associeras till Cancerfondens Rosa Bandet-kampanj

Tillsammans färgar vi Sverige rosa

Engagemang är vägen till en lyckad Rosa Bandet-kampanj! Kombinationen av produktförsäljning och kunskapsspridning ger en bra balans och skapar trovärdighet. Tillsammans med våra samarbetspartners färgar vi hela Sverige rosa i oktober.


Tillsammans ska vi besegra cancer

"Rosa Bandet-kampanjen har varit och är jätteviktig för att bidra med resurser till den bästa svenska cancerforskningen. Och där måste vi jobba tillsammans." Forskaren Jan Zedenius berättar om vikten av forskningens betydelse och hur långt vi har kommit.

Mer om forskning 

Fler sätt att engagera sig

Rosa Bandet har något för alla. Som företag kan ni stödja oss genom att bli rosa företagsvän från 5 000 kronor. Är ni en förening eller ett förbund kan ni anordna en insamlingsaktivitet och starta en egen insamling.

Bli en samarbetspartner i Rosa Bandet 2020

Som samarbetspartner får ni möjlighet att arbeta med produktkopplad insamling under Rosa Bandet-kampanjen och sprida kunskap om cancer. Som rosa huvudpartner har ni även rätt att sälja Cancerfondens rosa band. 

Har du frågor, kontakta oss gärna på foretag@cancerfonden.se eller 020-59 59 59.

Vanliga frågor och svar

Får mitt företag använda Cancerfondens logga och symboler i vår egen kommunikation?

Våra logotyper och symboler är registrerade varumärken som ägs av Cancerfonden. Logotyper och symboler (som det rosa bandet) är förbehållna våra huvudpartner i Rosa Bandet-kampanjen, som vi har ett långsiktigt samarbete och avtal med. Varken företag eller privatpersoner får använda Cancerfondens symboler om det inte reglerats i avtal. 

Får mitt företag sälja rosa band?

Banddistrubition under Rosa Bandet-kampanjen är förbehållna våra huvudpartner som vi har ett långsiktigt samarbete och avtal med. Du är varmt välkommen att kontakta oss för mer information om hur du och ditt företag också kan bli banddistributörer. 

Hur gör jag om jag vill sälja produkter till förmån för Cancerfonden under Rosa Bandet-kampanjen?

För att som företag få driva tjänst- eller produktkopplad försäljning, exempelvis skänka x antal kronor till Cancerfonden per såld produkt/tjänst, krävs ett samarbetsavtal med Cancerfonden. 

Hur kan jag som företag skänka en engångsgåva?

Om du och ditt företag vill skänka en engångsgåva till Cancerfonden vore vi tacksamma. Ert bidrag hjälper till att föra forskningen framåt så att färre drabbas och fler överlever cancer. Ge en gåva här!