Artiklar
Publicerad
12 maj 2011

Bli årets Mustaschmästare!

Mustaschkampen har dragit i gång för femte året. Ni minns väl det här?

Vinnarna till Bologna

De fem första priserna går till dem som samlat in mest pengar. Vinsterna är en resa för två till Bologna i sällskap med Kennet Andersson, femmålsskytt under fotbolls-VM 1994. Ytterligare en plats kan vinnas av dem som passerar 10 000 kronor och ger den bästa motiveringen varför just han/hon ska följa med till Bologna.

2009 tog herrar Aschberg och Fylking en långpromenad. Närmare bestämt från Ystad till Haparanda. På vägen mötte de mängder av människor som både krävde utmaningar av dem och rikt belönade dem med gåvor till insamlingen i kampen mot prostatacancer.

2010 åkte Robert Aschberg och Gert Fylking ”på tummen”, det vill säga de liftade sträckan men nu i motsatt riktning. I fjol hade de en utmaning i att de unga grabbarna Musse och Andreas gjorde samma resa. Tävlingen dem emellan bestod i att anta utmaningar för att få in pengar till deras respektive insamlingar. Grabbarna vann.

Under hela Mustaschkampen 2010 samlades drygt 10 miljoner kronor in.I år har vi alla chans att delta. Kärnan i Mustaschkampen 2011 är en tävling för privatpersoner. Tävlingen går ut på att samla in mest pengar och bli årets Mustaschmästare!

Så här går insamlingsmomentet till: Knappa in dig på Mustaschkampens sajt – cancerfonden.se/mustaschkampen. Där startar du din insamling och deltar därmed i tävlingen.

Vid starten förser vi dig med en egen tävlingssida att arbeta ifrån. Där finner du verktyg för att enkelt kunna sprida ditt engagemang till dina vänner och bekanta. Resultatet, alltså alla gåvor som dina vänner och bekanta skänkt till din tävling via sms, internetbank eller kortbetalning, visas på din tävlingssida.

Det är målgång den 27 maj 2011. Klockan 12.00 utses årets Mustaschmästare, det vill säga den som har samlat in mest pengar. Vinnaren presenteras på webbplatsen cancerfonden. se/mustaschkampen efter kampanjens slut. Eventuell skatt betalas av vinnaren.

 Företag, föreningar och organisationer är välkomna att starta egna insamlingar till förmån för Mustaschkampen, men tyvärr deltar de inte i tävlingen.

Visa fler