Ge en minnesgåva

Allt för många mister en nära vän eller släkting i cancer. Med en minnesgåva hedrar du minnet av en närstående. Din gåva bidrar också till att vi kommer ett steg närmare vårt mål - att fler ska överleva sin cancer.

Bli månadsgivare

Som månadsgivare ger du oss möjligheten att planera långsiktigt, vilket är nödvändigt för framgångsrik forskning. Du väljer själv hur mycket och hur ofta du vill ge.

Ge en gåva

Stöd Cancerfonden genom att ge en gåva. Du kan när som helst ge ett valfritt belopp. Gåvan ger du enkelt via ditt betalkort eller internetbank. Du kan även skänka en gåva via sms.

Köp lotter

Stöd cancerforskningen genom att köpa en rikslott till dig själv eller för att ge bort till någon du tycker om. I Cancerfondens Rikslotteri kan du vinna mat, resor eller kontanter upp till en miljon kronor. Viktig information till lottköpare som vunnit presentkort på mat i Cancerfondens Rikslotteri: Ett antal bedrägerier med falska Paus-märkta presentkort har genomförts i Stockholmsregionen. Bedrägerierna är under utredning av polisen. All inlösen av Paus-märkta presentkort har därmed stoppats. Du som har ett Paus-märkt presentkort kommer att kunna lösa in det till fulla värdet direkt hos paus.se, där det finns information om hur inlösenförfarandet går till. Vi beklagar det inträffade.

Starta insamling

Var med och samla in pengar till Cancerfonden! För att komma igång behöver du skapa en egen insamlingssida här på vår webbplats. För inspiration – här hittar du alla pågående insamlingar.